55 KERE MAŞALLAH

55 KERE MAŞALLAH

  Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahil dolgu alanında düzenlenen ve 55 çocuğun sünnet merasiminin gerçekleştirildiği Toplu Sünnet Şöleni, büyük coşkuya ev sahipliği yaptı. Şölende sahne alan ünlü popçu Gökhan Tepe, sevilen şarkıları ile Süleymanpaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Saat 20.00’da başlayan Toplu Sünnet Şöleni, protokol konuşmaları ile başladı. İlk olarak söz alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt […]

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sahil dolgu alanında düzenlenen ve 55 çocuğun sünnet merasiminin gerçekleştirildiği Toplu Sünnet Şöleni, büyük coşkuya ev sahipliği yaptı. Şölende sahne alan ünlü popçu Gökhan Tepe, sevilen şarkıları ile Süleymanpaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Saat 20.00’da başlayan Toplu Sünnet Şöleni, protokol konuşmaları ile başladı. İlk olarak söz alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sünnet şöleninin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Yüksel, “Bu akşam 55 tane çocuğumuz, Sünnet Şöleninde buluştu. Daha önceki yıllarda 10-15 sayıları ile yapılıyordu. Bu yıl 55 oldu, önümüzdeki yıllarda daha fazla çocuğumuza sünnet organizasyonu düzenleyeceğiz. Bu organizasyonda emeği geçen başta valimize, milletvekillerimize, emniyet müdürümüze, TREDAŞ’a ve ana sponsorlarımızdan biri olan Ünal Peynircilik’e ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bu akşam güzel bir eğlence olacak. İnşallah çocuklarımızın ömürleri hep güzel olsun, yolları açık olsun. Allah anne-babalarına damatlıklarını göstersin. Allah onları her türlü kazadan beladan korusun. Geldiğiniz için her birinize teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel’in ardından Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım konuşmalarını yaparak sünnet olan çocukları tebrik ettiler.

Protokol konuşmalarının ardından Başkan Yüksel ve protokol üyeleri sünnet çocukları ile birlikte pasta kestiler, çocuklara altın hediye ettiler.

EĞLENCELİ AKTİVİTELER ŞÖLENE RENK KATTI

Toplu Sünnet Şöleni’nde, sünnet duasının ardından Karagöz ile Hacivat, akrobasi ve ateşbaz gösterileri, çocuklara heyecan ve neşe dolu anlar yaşattı. Şölende sünnet çocuklarının ailelerine ve onların misafirlerine özel pilav, pasta ve içecek ikramları da unutulmadı.

YÜKSEL: “ÖNÜMÜZDEKİ YIL DAHA BÜYÜK BİR ŞÖLEN YAPACAĞIZ”

Ünlü sunucu Özlem Yıldız’ın sunuculuğunu üstlendiği Süleymanpaşa Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni’nde; Gökhan Tepe konseri ile coşku doruğa ulaşırken, konser öncesi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yeniden sahneye gelerek alanı dolduran binlerce Süleymanpaşalıya hitap etti. Yüksel, konuşmasında, “Bir dahaki seneye, Allah nasip ederse, daha büyük bir sünnet şenliği planlıyoruz. Bizler sizlere hizmetkar olmaya geldik. Bunun sözünü verdik. Mahcup olmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu organizasyonu düzenleyen bütün belediye başkan yardımcılarıma ve ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sponsorlarımız var. Ünal Peynircilik ve TREDAŞ’a çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bir yandan da TREDAŞ’ın üstlendiği sokak basketbolu organizasyonumuz devam ediyor. Biz Tekirdağ’da gençlerimizin sportif faaliyetlere daha aktif bir şekilde katılmasını istiyoruz. Bu konuda yoğun çalışmalar içindeyiz,” ifadelerine yer verdi.

YÜKSEL’DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

“Ülkemizin ve Tekirdağ’ın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bu topraklar üzerinde yaşamanın bedeli çok ağır. Altı buçuk asırdır bu topraklar üzerinde hesap yapanlar var. Savaşla bizim bileğimizi bükemeyenler, fitne ve fesatla bizi bölmek için her türlü oyunu sergilediler. Gazi Mustafa Kemal bize neyi hedef gösteriyor? Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmayı. Peki nasıl çıkacağız? Birlik ve beraberlik içerisinde, çok çalışarak çıkacağız. İnşallah, özellikle yeni neslin Türkiye’nin aydınlık geleceğe ulaşması için çalışacağına inanıyorum.”

“SÜLEYMANPAŞA’YI BEŞ YIL SONRA KİMSE TANIYAMAYACAK”

Ben Tekirdağlı hemşerilerime bir söz vermiştim. Demiştim ki, Süleymanpaşa’yı beş yıl sonra kimse tanıyamayacak. 31 Mart 2024’te Süleymanpaşa’ya gelenler beş yıl önce geldikleri şehrin burası olduğuna inanamayacaklar. İnşallah önümüzdeki günler itibariyle, gerek sahilimizde gerek iskelemizde gerek yollarda gerekse yeşil alanlarda ve parklarda çok hızlı bir değişimin hepiniz farkına varacaksınız. 31 Mart’ta siz üstünüze düşen görevi yaptınız, bize güvenerek bu makamlara getirdiniz. Sıra bizde. Ben sadece sizde duanızı istiyorum. Ben ve çalışma arkadaşlarım, size olan borcumuzu çok çalışarak ödeyeceğiz. Tekrar hoş geldiniz diyor, iyi eğlenceler diliyorum. Sünnet olan çocuklarımıza uzun, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.”

GÖKHAN TEPE EĞLENCEYE DOYURDU

Yüksel’in konuşmasının ardından sahneye gelen ünlü pop sanatçısı Gökhan Tepe, unutulmaz şarkılarının yanı sıra son dönemin en sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı ile alandaki coşkulu kalabalığı eğlenceye doyurdu.

Süleymanpaşa Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni, sünnet olan çocukların aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?