Şehir Trakya
reklam"
Vali Mehmet Ceylan Basın Mensuplarıyla Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi
Sosyal Medyada Paylaş

Vali Mehmet Ceylan Basın Mensuplarıyla Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Vali Mehmet Ceylan Basın Mensuplarıyla Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Turizm Otelcilik Uygulama Oteli’nde basın mensuplarına öğle yemeği verdi.

Yemekte konuşan Vali Ceylan “ Tüm çalışan gazeteci arkadaşlarımın gününü kutluyor ve daha nice senelerde sağlık içerisinde, huzur içerisinde görevlerini sürdürmelerini temenni ediyor başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.  Öğle yemeği basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.

Turizm Otelcilik Uygulama Oteli’nde verilen yemeğe Vali Yardımcıları Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, Lütfullah Gürsoy, Tayyar Şaşmaz, Suat Yıldız ile Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt,İl Jandarma Komutanı Alb. Şahin Karakaş ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve Basın Mensupları katıldı.

Feray Toprak

 

Bir Yorum Bırak

Tüm Hakları Saklıdır © 2022 TWD Web Tasarım Mobil Tema