Şehir Trakya
reklam"
Alternatif Sahne’de yeni dönem Aytuğ Ezen Band konseri ile başladı
Sosyal Medyada Paylaş

Alternatif Sahne’de yeni dönem Aytuğ Ezen Band konseri ile başladı

 

 

Alternatif Sahne’de yeni dönem Aytuğ Ezen Band konseri ile başladı

 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nde Alternatif Sahne markasıyla düzenlediği etkinliklerinin yeni dönemine Aytuğ Ezen Band konseri ile başladı.

 

PERFORMANSLARI İLE HAYRAN BIRAKTILAR

Aytuğ Ezen’in sesi ve performansı ile Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’ni dolduran müzikseverleri kendisine hayran bıraktığı gecede bass gitarda Barkın Beyazova, elektro gitarda Özgür Tekin, klavyede Ufuk Çalışkan ve bateride Olgu Kastar performansları ile adeta büyüledi.

 

İKİ BUÇUK SAAT SÜREN KONSER İZMİR MARŞI İLE SONA ERDİ

İki buçuk saat boyunca müzik ziyafetinin verildiği gecenin kapanışında İzmir Marşı ile ortalığı inleten Aytuğ Ezen Band Tekirdağ’daki sahne eksikliğine rağmen “Alternatif Sahne” markasıyla bu eksikliği gidermeye çalışan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür ederek sahneden ayrıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Alternatif Sahne markasıyla düzenlenecek konserler ekim ayında şu şekilde devam edecek:

 

ALTERNATİF SAHNE EKİM AYI KONSER PROGRAMI

24 Ekim Salı 20.00 – Güvenç – Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi

31 Ekim Salı 20.00 – Aytuğ Ezen Band – Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi

 

Bir Yorum Bırak

Tüm Hakları Saklıdır © 2022 TWD Web Tasarım Mobil Tema

Mobil Sürüme Geç